تخصص تصفيف الشعر والعناية بالجمال – מגמת עיצוב השיער וטיפוח החן

מגמת עיצוב שיער וטיפוח החן

הלימודים במגמה זו מכשירים את הבוגר למקצוע טכנולוגי בתחום עיצוב השיער והאיפור.

במסגרת הלימודים רוכשים התלמידים ידע מקצועי ותאורטי, כלים פרקטיים בתחום עיצוב השיער על ענפיו המגוונים. בנוסף לכך הוא יוצא עם ידע מקצועי בתחום.

שיעורי הסדנה מאפשרים ללומד לתרגל ולצבור ניסיון מקצועי ופרקטי בעבודה מעשית על ידי יישום בשטח.

התלמידות ירכשו כלים בתחום האיפור המקצועי ועיצוב השיער על ידי הפגנת כישוריהן ויכולותיהן היצירתיות שפותחו במהלך הלימודים.

هذا التخصص يعدّ الطالب لمهنة تكنولوجية في مجال تصميم الشعر والمكياج.

يكتسب الطلاب المعرفة المهنية والنظرية والأدوات العملية في مجال تصفيف الشعر في فروعه المختلفة. بالإضافة لذلك يتخرج الطالب مع معرفة مهنية في هذا المجال.

تتيح فصول ورشة العمل للمتعلم ممارسة واكتساب الخبرة المهنية والعملية في العمل العملي من خلال التقديم في هذا المجال.

سيكتسب الطلاب أدوات في مجال المكياج الاحترافي وتصفيف الشعر من خلال إظهار مهاراتهم وقدراتهم الإبداعية التي تطورت أثناء دراستهم.

أهداف وغايات التخصص - יעדים ומטרות

התלמידה תלמד פרקים נבחרים בתורת המקצוע בביולוגיה ובכימיה בהקשר למקצוע וייבחן על בקיאות בבחינה חיצונית בהיקף %70

התלמידה תתנסה בפועל בתרגילי יסוד, בטכניקות עבודה מגוונות.

התלמידה תתנסה בתכנון ועיצוב תסרוקת יום ותסרוקת ערב

התלמידה תתנסה בפועל בעבודה מול לקוחות ויפתח קשרים בינאישיים.

עבודת הגמר של התלמידה בכיתה י"ב תלווה בהגשת תחקיר עיוני המתייחס למקורות ההשראה, עבודה זו תאפשר לו לרכוש מיומנויות של חיפוש מידע עיבוד מידע וכתיבה. עבודה עיונית תאפשר לו התנסות ברפלקציה אישית על תהליכי הלמידה לקראת שפור בהמשך. עבודת הגמר של התלמיד בכיתה י"ב תלווה בהגשת תיק תוצרים באפור מקצועי.

تدرس الطالبة فصولا مختارة في نظرية الموضوع في علم الأحياء والكيمياء في سياق الموضوع وسيتم اختبارها على الكفاءة في امتحان خارجي بنسبة 70٪.

سوف تمارس الطالبة التدريبات العملية وتقنيات العمل المختلفة.

تمارس الطالبة تخطيط وتصميم تسريحات شعر نهارية ومسائية.

تمارس الطالبة المهنة على أرض الواقع مع الزبونات، فينتج عن ذلك تطور العلاقات الشخصية والبين شخصية.

أطروحة طالبة تقدم في الصف الثاني عشر مصحوبة بورقة بحث نظرية تتناول مصادر ومراجع تتعلق بالموضوع. ستسمح له هذه الورقة باكتساب مهارات البحث عن المعلومات ومعالجة المعلومات وكتابتها. مصحوبًا بتقديم ملف منتجات مهنية باللون الرمادي.

ماذا تتعلم؟! מה לומדים?!

● תורת המקצוע בעיצוב שיער